Cuma aku kompiuz, nak makan Jamu kencur/jamu kunyit ek?? n bila masa sesuai nak makan?? ke hentam jek ek??? Aku saja cuba nk menjimatkan poket kali ni...tu xnak beli set2 berpantang... macam pilis param bagai, aku hentam beli loose jek.. bengkung pakai yg dulu punya... air mandian herba aku beli ngn kwn aku.... aku beli utk 44hari terus... senang..:) then ubat periuk nanti aku survey kedai aceh..kot ade jual..
Resepi Jamu Kunyit:
1 bom Asam Jawa (rendam 500ml air)
100g Halia
100g Kencur
500g Kunyit Hidup
3 biji Gula Melaka
2 biji Manjakani
ni antara gambar2 yang aku google pasal jamu kunyit... moga terajin lah kan..:)
No comments:
Post a Comment
Terima Kasih kerana sudi memberi sepatah dua kata di sini..:)