Friday, 2 January 2015

Kalendar / Almanac 2015

Khamis lepas merupakan hari mencari Kalendar Meja 2015, puas wa pusing-pusing dalam Alamanda [alamanda sudah..malas nak jalan sejauh-jauh]
Then kawan wa suggest belilah Mingguan Wanita, dapat free kalendar wei..besar pulak tu..
 
Siap ada resepi tau..


Benda 1st yang wa akan buat bila dapat kalendar ialah... Salin balik birthday kawan-kawan dari kalendar last year.. 
Tapi dalaman die xberapa nak best, sbb kertas licin, so nak menulis payah sikit, kene pakai Pensel or marker pen baru cun, tapi tu pun xlekat sangat ink die..

Belek2 majalah ade muka kazen wa pulak dalam ni...
Tahniah awin.. Semoga terus maju dalam perniagaan ya..:)


Tup-tup hari ni [Jumaat] kak Dayang bagi Almanac Sarawak..pergghh..punyalah suka..! ini tahun ke 6 wa gunakan Alamanac, Bila xde Almanac rasa macam xbest jek pengurusan diri 2015.. Nasib baik kawan wa belikan..:) 
Dalaman dia simple, tapi lengkap..cuma semua cuti berkaitan dengan Negeri Sarawak lah, yang Federal xde.. 









7 comments:

  1. Besday wa jangan lupa. Lagi beberpa hari je lagi nih. Hewhewhew~

    ReplyDelete
  2. hamboih ada org bagi. besnye! slmt tahun 2015 ili.semoga sntiasa sehat & bahagia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat..selamat..::):) tu lah, happy sangat bila dapat free..:)

      Delete
  3. eh mcm sama jer almanac tuh...heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oleh ncuri..ntam kayo2..alu ncuri..hahaahah

      Delete

Terima Kasih kerana sudi memberi sepatah dua kata di sini..:)