Tuesday, 18 November 2014

1st GiveAway by Anamizu


Ni merupakan 1st giveaway yang wa join dalam tahun ni... Semuanya berpunca dari Blog boss wa Pn KameqDeanna, dia join giveaway ni, wa pun kepoh nak join..hehehe..

Sesiapa nak join meh lah join..syarat giler simple...tapi wa je rerajin menaip..

"Sempena berjaya menghapdet entry ke 100, aku dengan sukacitanya menganjurkan first give away.. Mulanya ingat nak main bagi je hadiah kat kawan-kawan yang selalu datang sini tapi bila ada kawan-kawan blogger drop komen sudi nak sponsor macam-macam, termasuklah Ezy yang sudi nak sponsor kasih sayang and am ir zahari nak sponsor jiwa dan raga ! Ha rare tak rare lah kawan-kawan blogger yang aku ada hehehe.. Errr takdelah gurau-gurau manja je tu hehehe tapi kalo nak sponsor pon boleh je meh sini bagi  kat aku meh kasih sayang beserta jiwa dan raga tu meh. kehkehkeh  =P

SYARAT-SYARAT:
1.Follow blog aku ni (ana-mizu.blogspot.com)
2.Copy paste banner GA dan backlink kat entry ni.
3.Tempek je link entry engkorang kat ruangan komen entry ni SAHAJA.
4.Wajib follow semua para penaja GiveAway ni.
5.Done. Senang je kan?
6.GiveAway ni tamat pada 12 pm 28 November 2014. 



HADIAH ! HADIAH ! HADIAH!
Topup RM 5 = 7 pemenang

PARA PENAJA 
Zumal  =  Topup RM 30 X 1 pemenang  UPDATED : RM5 X 6 pemenang
Yui       =  Topup RM 5 X 1 pemenang 
                  Bookmark craft Nurul Yui Collection X 1 pemenang
Scha     =  3 set tudung X 3 pemenang [NEW UPDATE!] "


6 comments:

  1. TQ sudi join GuveAway sy ni hehe.
    moga ukhwah terus kukuh hehe.
    gud luck tau :)

    ReplyDelete
  2. Sama2..:):) InsyaAllah, semoga dengan adanya Giveaway ini, terjalin satu ukhwah buat kita n rakan2 lain sehingga ke Jannah...amin..

    ReplyDelete
  3. cik belbel singgah bw ni tuan blog :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/assalamualaikum-klik-banner-dan-join.html

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. Hi hani...semoga terus kekal bersahabat ya...salam perkenalan..:)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberi sepatah dua kata di sini..:)