Monday, 1 December 2014

GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA


Giveaway kali ni dibuat oleh SB opis wa, Pn Mor..:) syarat penyertaan sgtlah senang.. syaratnya cuma perlu tepek banner ni, then back link kan kat blog beliau..settle..! 

wa pun dengan senang hatinya join, sbb syarat yang simple..hehe...:) Hadiah dia pun best..! 2 buah buku The 100 Most Influential People Of All Time dan The World's Great Civilizations dan 6xRM10 topup phone...  dah lah nak join senang, hadiah pun best..:)

Sesiapa nak join silalah join yer... tarikh tutupnya 19 Disember 2014 [10pm]






16 comments:

  1. hahhaahha...sila2 join...mekasih laa yee...sudi join...ececececehhhhh

    ReplyDelete
  2. Sesama..:):) kita mestilah support rakan sekerja merangkap rakan blogger..:):)

    ReplyDelete
  3. kiteww pon join jugak GA Deanna. gud luck kak illi! hehe

    ReplyDelete
  4. Salam, saya dari segmen yang sama :D
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html

    And sambil-sambil tu usha sini : http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/p/biorich.html

    ReplyDelete
  5. Wsalam Syuhaida..:) selamat datang yer..:)

    ReplyDelete
  6. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    Ga super duper awesome by jaja(1 Dec)
    GA Hujung Tahun (10Dec)
    Big HolidaysBy Wani(15dec)

    ReplyDelete
  7. salam.. hai dr giveaway yg sama.. gud luck to u... ^-^v

    http://ahlammiera.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Ahlam... good luck juga yerp..:)

      Delete
  8. yuhuuu cik belbel singgah sni bw ! good luck tuan blog :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen sama, Good Luck!
    GA Kamek Deanna
    Jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi memberi sepatah dua kata di sini..:)