Friday, 5 December 2014

Shopping RM1212 At Lazada Malaysia [Contest]

Apa yang boleh dibeli jika ada RM1212 di Lazada Malaysia? Mesti banyak pilihan kerana Lazada menawarkan harga barang yang berpatutan dan diskaun yang hebat terutama pada 12 December 2014 akan datang kerana dijangka akan ada ONLINE REVOLUTION SALE selama 1 hari dengan pelbagai tawaran menarik. 

Blogger-Contest

So, Lazada Malaysia akan mengadakan 1 blogger contest iaitu buat 1 post tentang apa yang boleh dibeli di Lazada Malaysia jika ada RM1212 .  

Senarai Hadiah :


Tempat Pertama : RM 200 Cash
Tempat Kedua     : RM 150 Cash
Tempat Ketiga     : RM 100 Cash
Tempat Keempat: RM 50 Cash
 2 x RM50 shopping voucher.  


Cara penyertaan :

  1. Buka website Lazada Malaysia : http://www.lazada.com.my/
  2. Pilih mana-mana produk pilihan dalam website Lazada tetapi jumlah semua barang tidak melebihi RM1212. (Boleh pilih lebih dari 1 barang)
  3. Copy link url product dan letak didalam post/entry (Link boleh klik)
  4. Nyatakan sebab memilih produk tersebut. (Simple je)
  5. Boleh letak gambar product/screenshot dari website Lazada (optional)
  6. Tajuk post/entry : Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]
  7. Letakkan banner diatas dalam entry/post. 
  8. Letakkan caption dibawah dalam entry : 
Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.
Antara barang yang wa nak sesangat ialah :
1. Expert Sewing Machine 505B 10 sewing option - Pink (RM149.00)
 
Sejak-sejak dah berusia ni, aku lebih tertarik dengan mesin jahit..kalau dah ada mesin jahit mungkin [mungkinlah] aku boleh menjahit pakaian sendiri??? heee..tapi senang lah nak repair pape kerosakkan kat baju ke, kat seluar ke kan..:)

Haaa..!! ni wishlist aku yang dah 3 tahun x beli-beli...mengidam jek lebih, tapi x jugak membelinya...

3.(IMPORT) Fujifilm Instax mini 8 Blue (Local Supplier Warranty) (RM179)
Yang ni aku nak supaya senang, lepas snap terus cuci.. sebab sekarangkan kita snap je pic, tapi xde pun dicucinya.. Lepas snap letak kat FB/PC...pc kene virus tinggallah pic kat FB.. Hardcopy langsung xde...

4.Fujifilm Instax mini Film Twin Pack 2 Boxes (40Pcs Films) (RM77)
Haaahh..dah beli kamera haruslah ada filemnyakan...makanya aku nak filem ini jugak..sekian

Jumlah semua sekali untuk 4 barang ialah :
 RM149 + RM799 + RM179 + RM 77 = RM1204
Lagi RM8, xtaulah nak beli apa..cukup kot setakat ni..:) 


Pemenang akan dipilih secara random melalui Google Carian  (tidak semestinya pada page pertama) dan URL yang diletakkan di ruangan komen ini . 6 pemenang bertuah akan memenangi shopping voucher dan cash. 

Syarat-syarat penyertaan:
  1. Harga barang tidak melebihi RM1212
  2. Sila letakkan link blog di ruangan komen. (Peluang menang lebih besar)
  3. Pemenang akan dipilih secara random tetapi jumlah harga barang yang melebihi RM1212 akan dibuang dari penyertaan. 
  4. Contest ini hanya valid jika terdapat lebih dari 20 penyertaan, so sila ajak kawan-kawan untuk join :)
Contest ini berlangsung sehingga 12 December 2014. Jangan lepaskan peluang ini! 




10 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaaa ana...ili ter delete...huh..!! maaf yer...

      Delete
    2. ahah! smpai hati delete komen kitewww.
      majok sebulan kalo cmtu huwawawa T_____T

      Delete
    3. alaaa..jangan begitu ana..maaf yer..heeeee..:):)

      Delete
  2. Asalam Etuza berjaya follow blog anda ya..sama-sama mfoloow ya..jengok blog Etuza juga ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. walam....selamat datang yer etuza..:)

      Delete
  3. fuh... home teather pilihannye tu... gud luck ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx along...yup, mmg dari dulu nak beli tapi x beli-beli..nak tengok movie baru ader umphh..hehe

      Delete

Terima Kasih kerana sudi memberi sepatah dua kata di sini..:)