Tuesday, 2 December 2014

SEGMEN BLOGWALKING by Sakura

Assalamualaikum :)


Maaf entry yang sebelum ni terpaksa dibatalkan sebab nya memang tak boleh and dilarang oleh Nuffnang. Minta maaf semuanya ye. Tapi takpe, kita tukar kepada Segmen Blogwalking dah alang2 tuh :) Thank you kepada info nya ye MNH SASTERA MELAYU

Syarat dia terlalu simple.

 Follow blog sakura :)
 Buat kan entry tajuk SEGMEN BLOGWALKING by Sakura.
 Copy & paste kan code bawah ni dalam entry awak awak. :)
 Dah boleh start blogwalking.
 Tinggalkan entry awak awak dalam ruang komen ni ok? 


So simple kan syarat2 dia. heee~ :) So boleh la ajak ramai ramai join. Boleh kenal :) Good Luck ! Senarai peserta nanti akan di update setiap hari sabtu, insyaAllah :)


Fi Hifzillah,
Wassalam.



Allhumma Solli'ala Saiyyidina Muhammad





15 comments:

  1. Assalamualaikum :)

    Terima kasih join segmen blogwalking by Sakura ni yer. ^^
    Jom kita berBlogwalking dengan blogger yang lain pulak. ^o^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/senara-peserta-segmen-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  2. Waalaikumsalam....salam kenal yerp sakura..:)

    ReplyDelete
  3. JOin...

    http://thelittletinypalmtree.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-sakura.html

    ReplyDelete
  4. wahhh bes ni. Ana nak join jugak nti hehe

    ReplyDelete
  5. Salam Kifli, awk salah tempat ni..heee

    Ana: Join lah..boleh BW dgn yg lain..:)

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama ^^

    http://andisakinah.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-sakura.html

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf wardah, saya terdelete td...btw salam perkenalan yerr..:)

      Delete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf Nurhasmyza, saya terdelete td...btw salam perkenalan yerr..:)

      Delete
  9. salam,,iqha singgah blogwalking dari segmen sama :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-sakura.html
    done follow #18

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..:):) salam perkenalan yer Miqha..:)

      Delete

Terima Kasih kerana sudi memberi sepatah dua kata di sini..:)